BEL: 06 - 423 029 79

WAT DOE IK?

Ik richt me vooral op de doelgroep kinderen tussen 6 en 12 jaar en geef weerbaarheidstraining, begeleiding overgewicht/gewichtsconsulente en streetdance lessen.
Tevens ben ik ben werkzaam bij de Gemeente Den Haag als werkbegeleider voor Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en geef in die hoedanigheid al een tijdje weerbaarheidstraining aan jongeren nadat ik in 2012 ben opgeleid als Rots en Water trainer.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Gewichtsconsulent wat ik sinds die tijd als ZZP’er naast mijn werkzaamheden bij de Gemeente doe.
Naast Gewichtsconsulent en Weerbaarheidstrainer heb ik ook een aerobics en streetdance opleiding gevolgd en heb ik Streetdance lessen gegeven aan kinderen van 4-8 jaar.
Klik hieronder op het onderwerp waarover je meer wilt weten. Je gaat dan door naar een informatieve pagina.

VOOR JEZELF OPKOMEN

Kinderen reageren vaak anders dan volwassenen op emoties en moeten nog leren om hun grenzen te leren kennen en ze aan te geven op een manier waarbij ze zichzelf mogen blijven maar ook op een respectvolle manier naar anderen te reageren. Als Rots en Water trainer ...

Lees meer

STREETDANCE

Les volgen in Streetdance is niet alleen super leuk om te doen, maar ook nog eens gezond voor geest en lichaam. De lichaamsbeweging helpt bij het gezond afvallen. Een opgewekte geest helpt ook in het vinden van moed om voor jezelf op te komen!

Lees meer

OVERGEWICHT KINDEREN

Overgewicht bij kinderen is een steeds vaker voorkomend probleem. Veel ouders maken zich dan ook terecht zorgen en hebben vaak al allerlei methodes geprobeerd om hun kind te motiveren gewicht te verliezen.

Lees meer