BEL: 06 - 423 029 79

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique en ik ben 45 jaar en heb een dochter van 9. Ik ben werkzaam bij de Gemeente Den Haag als werkbegeleider voor Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt en geef in die hoedanigheid al een tijdje weerbaarheidstraining aan jongeren nadat ik in 2012 ben opgeleid als Rots en Water trainer.

Omdat ik altijd interesse heb gehad in gezonde voeding en beweging ben ik in 2012 afgestudeerd als Gewichtsconsulent wat ik sinds die tijd als ZZP’er naast mijn werkzaamheden bij de Gemeente doe. Naast Gewichtsconsulent en Weerbaarheidstrainer heb ik ook een aerobics en streetdance opleiding gevolgd en heb ik Streetdance lessen gegeven aan kinderen van 4-8 jaar. Hierbij heb ik gemerkt dat niet alleen gezonde voeding en voldoende beweging belangrijk is om gezond te leven maar dat emotionele en sociale veiligheid hierin vaak aan de basis liggen van veel fysieke problemen zoals gewichtsproblemen.

U zoekt een gediplomeerd gewichtsconsulent voor u of uw kind, of bent u geïnteresseerd in mijn weerbaarheidstraining voor kinderen van 6-12?
Lees dan verder op mijn website en/of zoek gerust contact voor meer informatie. Dit kan via het contactformulier
Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks mailen naar info@voor-jezelf-opkomen.nl
Liever direct contact? Bel me dan op mijn mobiel nummer: 06 - 42 30 29 79!

Wie ben ik?