BEL: 06 - 423 029 79

Weerbaarheidstraining kinderen 6-12

  • Heeft uw kind moeite met het bewaken van zijn/haar grenzen?
  • Weet uw kind niet goed om te gaan met emotie verwerking?
  • Is uw kind de dupe van pestgedrag?
  • Heeft uw kind ADHD of verwante aandoening?

weerbaarheidstraining kinderen

Kinderen reageren vaak anders dan volwassenen op emoties en moeten nog leren om hun grenzen te leren kennen en ze aan te geven op een manier waarbij ze zichzelf mogen blijven maar ook op een respectvolle manier naar anderen te reageren. Als Rots en Water trainer help ik ze hun grenzen te leren kennen en er mee om te gaan. Rots staat hierbij voor hun eigen persoonlijkheid en wat ze willen zijn en Water staat voor flexibiliteit, sociale omgang met anderen en het respect hebben voor anderen. Ik help ze om meer balans te vinden hierin.

Wat leert uw kind?

  • Wie ze zijn ( ieder kind is uniek) en wat ze willen
  • Sterk blijven in situaties waarbij emoties soms teveel worden
  • Sociale omgang met andere kinderen of volwassenen
  • Zelfverdedigingstechnieken (fysiek)

Hoe ga ik te werk?

Afhankelijk van de leeftijd leer ik ze hoe ze zichzelf sterk kunnen voelen zonder hierbij voorbij te gaan aan een ander. Een sterk kind is een kind dat zowel op emotioneel vlak, sociaal vlak als fysiek in balans is. Hierbij maak ik gebruik van leerzame spelletjes, bruikbare verdedigingstechnieken en ontspannings en ademhalingsoefeningen waar ze niet alleen als kind maar ook in hun latere levensjaren wat aan hebben.

Particulier

Denkt u dat uw kind baat heeft bij deze training, dan kunt u via het contactformulier of via een telefonisch consult meer informatie aanvragen. Ik werk zowel als individuele coach als in groepsverband. De groepen zijn samengesteld op leeftijd (6-8 en 9-12 jaar) en worden gegeven op lokatie in zoetermeer op de vrijdagmiddag tussen 16.30 en 17.30 gedurende 6 lessen.

Scholen en instellingen

Voor scholen of instellingen die met kinderen werken geef ik de training bij u op locatie. Vraag voor een vrijblijvend advies, een gratis proefles of op maat gemaakte training naar de mogelijkheden door te bellen of via contactformulier.

U zoekt een gediplomeerd gewichtsconsulent voor u of uw kind, of bent u geïnteresseerd in mijn weerbaarheidstraining voor kinderen van 6-12?
Lees dan verder en zoek gerust contact voor meer informatie.