BEL: 06 - 423 029 79

Overgewicht kinderen 6-12 jaar

  • Maakt u zich zorgen om het gewicht van uw kind omdat het schijnbaar te zwaar is of juist niet wil eten?
  • Heeft u uw kind al op een strak dieet proberen te zetten of juist gedwongen om te eten zonder gewenst resultaat?
  • Bent u bang dat uw kind hierdoor later fysieke, psychische en/of sociale problemen van gaat ondervinden?
  • Heeft uw kind door zijn of haar gewicht op dit moment al problemen?

In de meeste gevallen is dit een fase. Kinderen zijn nog in de groei en strenge diƫten zorgen er alleen maar voor dat het tekort gaat krijgen in voedings stoffen die zo nodig zijn voor kinderen. Dwingen om bepaald voedsel te eten zal ze alleen maar frustreren en daardoor ook uzelf. Als gediplomeerd gewichtsconsulent met specialisatie in kinderen kan ik u wellicht helpen.

overgewicht kinderen

Particulier

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult zodat we kunnen kijken of ik wat kan betekenen voor uw kind. Hierbij kunnen we samen een plan opstellen om uw kind weer op een gezond gewicht te laten komen. Afhankelijk van uw wensen en de hoeveelheid afspraken die nodig is maak ik met u een prijsafspraak.

Scholen en instellingen

Voor scholen en instellingen die van mijn diensten als gewichtsconsulent gebruik willen maken bied ik in overleg op maat gemaakte lessen aan. Te denken aan klassikale lessen waarbij ik de kinderen op een speelse manier bekend maak met gezonde voeding en het belang van bewegen. Hierbij gaan we actief aan de slag met voeding en beweging. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier of telefonisch.

overgewicht kinderen

overgewicht kinderen