BEL: 06 - 423 029 79
WORKSHOPS
Flyer

WORKSHOPS

 

drie expressieve workshops

Op zaterdag 26 november as geef ik een gratis proefles Streetdance voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar in het CKC aan de Leidsewallen 80 te Zoetermeer. Deze try out is een voorbode van de Streetdance lessen die beginnen op elke vrijdag tussen 18 en 19 uur in het CKC vanaf januari 2017. Geef je (kind) op voor deze proefles via de contact pagina en kom zelf als ouder mee om te kijken of mee te doen met een workshop stemexpressie of Kobujutsu.

Kobujutsu vanaf 16 jaar

Een JapanseĀ krijgskunst die zich laat vergelijken met Karate, maar waarbij men werkt met handwapens. Leer de basistechnieken van Kobujutsu in deze leerzame en leuke workshop. Viran Chaivan geeft deze workshop.

kobujutsukrijgskunst

 

Workshop Stemexpressie vanaf 16 jaar

Natasja van Haasteren is niet alleen dirigent en zangeres maar weet ook alles over het optimaal gebruik maken van de stem. In deze workshop leer je hoe je je stem moet gebruiken en hoe niet alleen je stem maar je hele lichaam een rol speelt bij het gebruik van je stem. Je hoeft dus geen ambities te hebben om zanger(es) te worden om je op te geven voor deze leuke workshop.

stemgebruik

Genoeg redenen dus om je aan te melden voor onze Workshops. Aanmelden via de contactpagina of bel voor meer info.

Streetdance: CKC studio 2 vanaf 12.30 tot 13.30 uur

Kobujutsu: CKC studio 2 vanaf 13.30 tot 14.30 uur

Stemexpressie: CKC studio 3 vanaf 12.30 tot 13.30 uur

 

 

 

 

Geef een reactie