BEL: 06 - 423 029 79

Spinningmarathon

Spinningsmarathon

Als inmiddels ervaren “spinner” heb ik mij begin dit jaar opgegeven voor een spinningsmarathon voor Stichting Joep. Die zet zich in voor kinderen met Neuroblastoom (een vorm van kanker bij kinderen). Met nog drie collega’s van mijn werk bij de Gemeente gingen wij voortvarend aan de slag met de Marathon door een fiets te betalen, waarbij alle opbrengsten naar deze Stichting gingen. Ik mocht het spits afbijten in een 8 uur durende fietsmarathon. Om half zes in de ochtend opgestaan en om acht uur zat ik op mijn spinningfiets in Schiedam om op ludieke wijze wat te kunnen betekenen voor deze kindjes. (meer…)

Lees verder
WORKSHOPS
Flyer

WORKSHOPS

 

drie expressieve workshops

Op zaterdag 26 november as geef ik een gratis proefles Streetdance voor kinderen vanaf 8 tot 12 jaar in het CKC aan de Leidsewallen 80 te Zoetermeer. Deze try out is een voorbode van de Streetdance lessen die beginnen op elke vrijdag tussen 18 en 19 uur in het CKC vanaf januari 2017. Geef je (kind) op voor deze proefles via de contact pagina en kom zelf als ouder mee om te kijken of mee te doen met een workshop stemexpressie of Kobujutsu. (meer…)

Lees verder

KRAV MAGA

Workshop Krav Maga

In het kader van de week van de gezondheid, mocht je vrijblijvend “snoepen”(als het maar gezond was) van diverse workshops binnen mijn werk bij de Gemeente Den Haag. Ik hou wel van een uitdaging en ben natuurlijk helemaal in voor onderwerpen die dit thema ondersteunen dus volgde ik een Yoga lesje op maandag, Smoothies maken met Superfood op dinsdag, Traploopsessie op woensdag, en zo kon je de hele week meedoen met diverse leerzame of gewoon leuke gezonde trainingen. (meer…)

Lees verder

WORKSHOP WEERBAARHEID

Workshop collega’s

Vandaag hebben mijn collega en ik een Workshop gegeven Weerbaarheid Rots en Water aan onze collega’s binnen de Gemeente Den Haag. Onze Weerbaarheidstraining voor Jongeren loopt al aardig, maar om naamsbekendheid te creëren en nieuwe kandidaten te werven vonden we het nuttig om een Workshop te geven waarbij ze ook zelf kunnen ervaren wat hun kandidaten in de Weerbaarheidstraining leren. (meer…)

Lees verder

Bodytec training

Bodytec Zoetermeer

Afgelopen vrijdag heb ik samen met een vriend een lesje Bodytec gedaan. Dit is een twintig minuten durende full body training waarbij je spieren worden getraind op een manier waarbij elektroden op je lichaam worden bevestigd en je spieren door middel van stroomstootjes activeren, met als resultaat een intensieve body work-out. (meer…)

Lees verder

PLANTSTRONG CHALLENGE

De uitdaging

Via Facebook werd ik benaderd door een vriend (Fedor Kerstiens) die net als ik een aanhanger is van gezonde voeding en een goed getraind lichaam. Hij ziet er goed uit en heeft een lichaam waar menig bodybuilder jaloers op is, krijgt dikwijls de vraag wat het geheim is van zo’n lichaam. Boze tongen beweerden uiteraard dat je er niet zo uit kan zien zonder hulp van anabolen steroïden. Niks is minder waar en zijn antwoord is altijd geweest, keihard trainen en natuurlijk het daarbij behorende voedingsschema volgen van veel eiwitten om de spieren te herstellen. Als dierenvriend is hij echter gaan experimenteren met het bannen van dierlijke eiwitten uit zijn voeding en deze te vervangen door eiwitten die ook in groenten zitten. Hij is overtuigd geraakt van het feit dat dit kan en is nu overgegaan op een veganistische levensstijl. (meer…)

Lees verder

STREETDANCE

Na het behalen van mijn gewichtsconsulenten diploma, met specialisatie in kinderen, heb ik ook de training Aerobics en streetdance gevolgd. Het is tenslotte niet alleen voeding die belangrijk is voor een gezonde levensstijl maar ook beweging. Vooral jongeren hebben hier behoefte aan. Gelukkig spelen scholen hier grotendeels al op in. Ik heb dus een zaal gehuurd en ben begonnen met Streetdance voor de allerkleinste kindjes van 4-8 jaar te geven. Dat was zo leuk om te doen. (meer…)

Lees verder

WEERBAARHEIDSTRAINING JONGEREN

Sinds begin dit jaar mochten mijn collega Francine Diephout en ik, beiden gecertificeerd Weerbaarheidstrainers Rots en Water, de training geven aan tieners met een rugzakje via de Gemeente Den Haag, waar wij beiden werkzaam zijn als werkbegeleiders. Binnen zes middagen leren de tieners die elk om een eigen reden nog niet zover zijn om aan het werk te gaan of scholing te volgen deze lessen. Elke les staat een onderwerp centraal. Dit zijn de onderwerpen: (meer…)

Lees verder

OVERGEWICHT

OVERGEWICHT Steeds meer mensen zijn te zwaar. En dat terwijl het een aandoening is waar je niet te lichtzinnig over moet denken. Overgewicht brengt allerlei gezondheidsrisico's met zich mee, zoals suikerziekte en hartkwalen. Voorkom deze ellende door…

Lees verder

End of content

No more pages to load